Thermomur ® 350 SUPER

Thermomur® 350 Super är utvecklad för att uppfylla den allt större efterfrågan efter bättre isolering i bostäder.

Thermomur® 350 Super består av formsatta element i Super EPS® och ger dig en färdig vägg med dubbelsidig isolering utan köldbryggor.

Thermomur® 350 Super är ett komplett byggsystem till hela byggnationen eller bara till källardelen – precis som Thermomur ® 350. Super serien har ändå bättre isolationsegenskaper (U=0,14), och är därmed mycket lämplig till lågenergihus eller bostäder som kräver extra isolering men har liten plats för isolation.

Ingjutna plastbindare i blocken gör att blocket blir mycket användarvänligt. Beklädnad och annat som önskas fästas i fasaden kan skruvas direkt i plastbindarna. Väggen blir en homogen solid betongvägg vilket ger bättre ljudisolering och en ökad brandsäkerhet. Thermomur® 350 Super är formbart och ger dig oändliga möjligheter att formge din boendemiljö. Det går att göra radier ner till 3m.

Enkel montering och låg vikt gör byggprocessen snabb och ger mindre arbetsbelastning än traditionella byggsystem. Färdiga hörn och enkel tillpassning vid öppningar gör att man kan sätta ihop ett våningsplan på en dag

Copyright  EnergiJägarna & Dorocell AB